preloader

Politika zasebnosti in pogoji poslovanja

Kateri osebni podatki se zbirajo, ter namen uporabe.

Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave osebnih podatkov

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev. Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Za namen obveščanja preko elektronske pošte hranimo naslednje podatke:

  • naslov elektronske pošte,
  • ime,
  • priimek.

Država hranjenja podatkov

Zbrani osebni podatki se hranijo na območju Republike Slovenije ter jih v nobenem primeru ne iznašamo v druge države.

Časovno obdobje hranjenja

Zbrane osebne podatke posameznikov hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma trajno izbrišemo.

V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma trajno izbrisali

Pravice posameznika

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva sledeče:

  • vpogled,
  • popravek,
  • popoln izbris,
  • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
  • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Zahtevo lahko pošlje preko e maila [email protected] ali pisno po pošti na sedež podjetja.

WebZone.si spoštuje vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR), zato na spletni strani webzone.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

Dodatne informacije o zbiranju podatkov

Kontaktni obrazci

S uporabo kontaktnih obrazcev se strinjate, da uporabimo podatke, ki jih navedete v obrazcu za namene od odgovora na vprašanje oziroma pripravo ponudbe. Ob nadaljnem sodelovanju bodo ti podatki (Ime, priimek, e-naslov itd.) uporabljeni za komunikacijo, če ne zahtevate drugače. V nasprotnem primeru pa bodo podatki izbrisani.

Analitika

Ta spletna stran spremlja anonimno analitiko dejavnosti obiskovalcev spletne strani preko platforme Google Analytics. Podatki so izključno anonimni in namenjeni izboljševanju delovanja spletne strani, ter pregleda statistike.

Zunanje povezave

Naša spletna stran ima objavljene povezave do zunanjih spletnih mest, na katera nimamo vpliva. Zato ne prevzemamo nobene odgvornosti za zunanjo vsebino zunanje spletne strani. Odgvoren je ponudnik ali upravljalec spletne strani, v kolikor zasledite kaj neprimernega na zunanji spletni strani nas lahko obvestite na [email protected], saj bomo povezave na neprimerne vsebine odstranili z naših povezav na ta mesta.

Nastavitve piškotkov

V kolikor ne želite, da si brskalnik shrani piškotke lahko to onemogočite. 

Več informacij o izklopu piškotkov v Vašem brskalniku: 
Google Chrome
Mozilla Firefox
Edge
Safari
Opera

Kako onemogočite piškotke od drugod:
Google Analytics

Vprašanja, opozorila, pripombe

Za vsa dodatna vprašanja, opozorila in pripombe se obrnite na upravljalca tega spletnega mesta:

WebZone, družba za razvoj informacijskih tehnologij, d.o.o.

Matična št: 9506047000

DŠ: SI90485661

Prešernova cesta 2, 1234 Mengeš, Slovenija

TRR: SI56 0284 3026 5605 386